Komite CIGRE CIRED :: Članki
Povezave | Poisci študijski komite
Slovensko
English
Moj račun
Email
članska st.
Postani član
Slovenski forum elektroenergetikov

   Energetika in pravo '16

30.11.2016 - 30.11.2016
Kongresni center Brdo, Brdo pri Kranju
Prosperia, d. o. o.
Edino stičišče za energetsko pravo v Sloveniji
7. forum ENERGETIKA in PRAVO '17,
Kongresni center Brdo, Brdo pri Kranju,
ki bo potekal v sredo, 30. novembra od 9. ure dalje.

Na že tradicionalnem edinem tovrstnem forumu energetskega prava v Sloveniji se bodo udeleženci seznanili s pravnimi novostmi in aktualnimi primeri iz področja energetike:

  • Katere novosti prinašajo pravni primeri v EU na področju energetike, kot tudi Brexit, bo premierno v Sloveniji predstavila mag. Ana Stanič, odvetnica iz Londona.
  • Kako bodo omrežni kodeksi vplivali na sistemske storitve in operaterje, bo naslovil mag. Urban Prelog iz Ministrstva za infrastrukturo.
  • Kaj udeležencem trga z zemeljskim plinom prinaša nova plinska uredba, bo za vas strnil Jurij Vertačnik iz Ministrstva za infrastrukturo.
  • Katere so posebnosti trga energentov in novosti sodne prakse v Sloveniji, bo izpostavil mag. Boštjan Rejc iz odvetniške pisarne Fabiani, Petrovič, Jeraj, Rejc.
  • S tem, zakaj so odjemalci vedno bolj pomembni sooblikovalci trga prihodnosti pa nas bo seznanila mag. Mateja Čuk iz odvetniške pisarne Čuk.

Zaključili bomo s skupnim omizjem o aktualnem dogajanju na trgu z elektriko in zemeljskim plinom.

Pravna regulativa na področje energetike čedalje bolj prinaša nove poslovne priložnosti. Zato se edinega tovrstnega dogodka v Sloveniji vsako leto udeležijo številni vodilni energetiki in pravniki s področja energetike, odvetniki in drugi akterji, ki želijo pravočasno izkoristiti nove priložnosti.

Izkoristite forum za vaš učinkovit vpogled v priložnosti energetskega prava, interaktivno razpravo s priznanimi govorci in edinstveno mreženje z energetskimi pravniki in strokovnjaki.

Več o forumu si lahko ogledate na: www.prosperia.si
Conseil International des
Grands Réseaux Electriques
Naslov
Tehnološki park 20,
1000 Ljubljana
Kontaktni podatki

Telefon: 05 997 28 42
E-pošta: info@cigre-cired.si

Uradne ure: pon-pet, 8h-12h
Congres International des
Réseaux Electriques de Distribution