Komite CIGRE CIRED ::
Povezave | Poisci študijski komite
Slovensko
English
Moj račun
Email
članska st.
Postani član
Slovenski forum elektroenergetikov

   Informacije za avtorje

Vabimo vse potencialne avtorje referatov, da prijavijo referate za 13. konferenco slovenskih elektroenergetikov CIGRE - CIRED. Predlog za referat mora vsebovati naslednje podatke:

  • naslov referata, imena avtorjev in soavtorjev in kratko vsebino predloženega članka (do 300 besed),
  • obvezno navedbo študijskega komiteja (ŠK) in prednostne teme (PT), kjer naj bo predlagana uvrstitev ter kontaktna oseba.

Prijave je potrebno oddati najkasneje do 17. januarja 2017.

Vse prispele prijave bodo dobili predsedniki ŠK in v sodelovanju s tajnikom ŠK določili sprejemljivost referata. Morebitne zavrnjene referate bo obravnaval tehnični komite (TK), ki bo sprejel končno oceno. Avtorji (kontaktna oseba navedena na prijavi) predlogov referatov bodo dobili odgovore najkasneje do 1. februarja 2017. V naslednji številki Sporočila št. 38 in na spletni strani http://www.cigre-cired.si/ pa bodo objavljeni naslovi vseh sprejetih referatov po ŠK.


Končne referate, skladne z vzorcem za pisanje referatov (predloga_2017.docprimer_2017.pdf), bo potrebno oddati najkasneje do 14. aprila 2017. Po tem datumu bo zaprta stran za nalaganje referatov.

Referate oddate preko spletne strani http://www.cigre-cired.si/articleDocumentMgr.php?action=loginUploadArticle. V primeru nejasnosti ali morebitnih napak pošlite elektronsko pošto na info@cigre-cired.si.

Naložite vsaj dva tipa datotek: 
  • PDF dokument (končnica *.pdf), ki vsebuje končno oblikovan referat, 
  • Word dokument (končnica *.doc ali *.docx), ki vsebuje vsebino referata, ki jo je mogoče urejati.
POZOR: Imena dokumentov, ki jih nalagate naj ne vsebujejo šumnikov in ostalih posebnih znakov!

Pred oddajo referata preverite ali je dokument skladen z navodili za oblikovanje.

Pri pravočasno oddanih referatih bo možen popravek referatov, ki ne bodo ustrezali predpisanim pravilom. Največ napak in vračanja referatov je bilo do sedaj narejenih z neupoštevanjem pravila prve strani. Prva stran referata je rezervirana za slovenski in angleški naslov referata, imena avtorjev in kratke vsebine v slovenskem in angleškem jeziku.

Prva stran referata bo objavljena v tiskani verziji »Zbornik povzetkov«. V referatih, ki so napisani v angleškem jeziku, je potrebno oddati povzetek (prvo stran) poleg angleščine še v slovenskem jeziku. Tekst referata se začne na drugi strani in mora biti napisan v enem stolpcu in ne v dveh.

Avtorji sprejetih referatov bodo slednje predstavili na sejah ŠK po vrsti, ki jo določi predsednik ŠK.


Recenzijski list za strokovne pročevalce se nahaja tukaj. Prosimo poročevalce študijskih komitejev, da pošljejo recenzije čim prej (najkasneje do 1. maja 2017) na naslov miha.becan@eimv.si in info@cigre-cired.si.KONFERENCA 2017
Oddaja prijave referata
S klikom na ikono na levi boste pričeli s postopkom oddaje prijave referata. Postopek je zelo enostaven, prosimo vas, da sledite navodilom...
Nalaganje dokumentov referata
V primeru, da je bila vaša prijava že sprejeta, vas prosimo, da s klikom, na ikono levo nadaljujete z nalaganjem dokumentov referata.

Prijava na konferenco
S klikom na ikono na levi boste pričeli s postopkom registracije. Postopek je zelo enostaven, prosimo vas, da sledite navodilom...


ICLPS 2017


International Colloquium on Lightning and Power Systems

The deadline for full paper submission is extended till 15th of May 2017. Authors will receive a notice of paper acceptance and any modifications required till 15th of June 2017.
 
Click "Full Paper Submission" to submit your Full Paper in (CIGRE compatible) *.pdf and *.doc or *.docx formats using the ICLPS2017 paper submission website. Please follow link to submit full paper.
 


PRIHODNJI DOGODKI
Od 09.05.2017
Do 12.05.2017
Bečići, Montenegro
5. KONFERENCA CG KO CIGRE
Od 17.05.2017
Do 17.05.2017
Brdo pri Kranju
Sedmi forum ENERGETIKA in OKOLJE '17,
Od 22.05.2017
Do 24.05.2017
Kongresni center Habakuk
13. konferenca slovenskih elektroenergetikov CIGRE - CIRED
Od 29.05.2017
Do 02.06.2017
Dublin
CIGRE Symposium Dublin
Arhiv dogodkov


Conseil International des
Grands Réseaux Electriques
Naslov
Tehnološki park 20,
1000 Ljubljana
Kontaktni podatki

Telefon: 05 997 28 42
Faks: 05 997 28 42
E-pošta: info@cigre-cired.si

Uradne ure: pon-pet, 8h-12h
Congres International des
Réseaux Electriques de Distribution