Komite CIGRE CIRED ::
Povezave | Poisci študijski komite
Slovensko
English
Moj račun
Email
članska st.
Postani član
Slovenski forum elektroenergetikov

   Vabilo sponzorjem in razstavljalcem

Sponzorji in razstavljavci so zelo pomembni za uspešnost konference. Konferenca je odlična priložnost za predstavitev izdelkov oz. storitev vsem, ki delujejo v slovenskem elektrogospodarstvu. Na podlagi dosedanjih izkušenj ocenjujemo, da bo v Mariboru prisotnih več kot 500 strokovnjakov in drugih, ki delujejo v našem elektroenergetskem sistemu. Zato je to idealno mesto za srečanje s potencialnimi strankami.

Na tridnevni razstavi v Mariboru (22. - 24. 5. 2017) bo v konferenčnem delu hotela Habakuk pripravljenih najmanj 20 razstavnih prostorov različnih dimenzij. Vse cene za prostore in druge oblike sponzoriranja bodo podobne, kot so bile leta 2015 v Portorožu. Tudi vsi pogoji bodo ostali enaki. Prednost za izbiro razstavnih prostorov bodo imeli tisti, ki prej podpišejo pogodbe o najemu razstavnega prostora.

S trženjem razstavnih prostorov bomo začeli v decembru 2016. S 1. 12. 2016 pričakujemo, da bomo imeli natančno shemo razstavnih prostorov. Sponzorji, ki so že sodelovali pri sponzoriranju prejšnjih konferenc, bodo dobili v decembru po elektronski pošti posebno vabilo z natančnejšimi informacijami o razstavnih prostorih, vrstah sponzoriranja in cenami.

V Mariboru vam bomo ponudili naslednje oblike sponzorstva:

  • glavni sponzor, zlati sponzor, srebrni sponzor, sponzor razstavljavec, sponzor predstavljalec in sponzor oglaševalec ter pokroviteljstvo določenega študijskega komiteja;
  • razstavne prostore in prostore za postavitev razstavnih panojev (pingvinov) v preddverju konferenčnih dvoran;
  • oglaševanje v konferenlnih dokumentih, naposebnem predstavitvenem displaju (video wall) in oglaševanje na panojih;
  • možnost najema manjše dvorane za predstavitve sponzorjev svojim povabljenim strankam.

Vsi sodelujoči sponzorji bodo dobili svoje mesto v pokonferenčnem CD, ki bo vseboval vse referate, predstavitve in druge zanimive dogodke s konference. Glavni, zlati in srebrni sponzor pa pridobijo možnost oglasa - logotip s kontaktnimi podatki v vsakih Sporočilih združenja do naslednje konference v letu 2019.

CIGRE in CIRED konference so pravo mesto za oglaševanje in razstavljanje izdelkov ter storitev za elektroenergetski sistem. Na zadnjem, 46. zasedanju pariške CIGRE v Parizu 2016, je tako sodelovalo rekordno število 242 razstavljavcev v treh etažah pariškega kongresnega centra. Razstavljanja in srečanja s potencialnimi strankami na naših konferencah so postala že tradicionalna.

Priložnost, da vas kot razstavljavca opazijo na srečanjih CIGRE - CIRED, je mnogo večja, kot je na drugih srečanjih v Sloveniji.

Za informacije in dogovor o sponzoriranju kontaktirajte:

Aleš Peršin
Telefon: 041/761-162
E-mail: ales.persin@gmail.comKONFERENCA 2017
Oddaja prijave referata
S klikom na ikono na levi boste pričeli s postopkom oddaje prijave referata. Postopek je zelo enostaven, prosimo vas, da sledite navodilom...
Nalaganje dokumentov referata
V primeru, da je bila vaša prijava že sprejeta, vas prosimo, da s klikom, na ikono levo nadaljujete z nalaganjem dokumentov referata.

Prijava na konferenco
S klikom na ikono na levi boste pričeli s postopkom registracije. Postopek je zelo enostaven, prosimo vas, da sledite navodilom...


ICLPS 2017


International Colloquium on Lightning and Power Systems

The deadline for full paper submission is extended till 15th of May 2017. Authors will receive a notice of paper acceptance and any modifications required till 15th of June 2017.
 
Click "Full Paper Submission" to submit your Full Paper in (CIGRE compatible) *.pdf and *.doc or *.docx formats using the ICLPS2017 paper submission website. Please follow link to submit full paper.
 


PRIHODNJI DOGODKI
Od 09.05.2017
Do 12.05.2017
Bečići, Montenegro
5. KONFERENCA CG KO CIGRE
Od 17.05.2017
Do 17.05.2017
Brdo pri Kranju
Sedmi forum ENERGETIKA in OKOLJE '17,
Od 22.05.2017
Do 24.05.2017
Kongresni center Habakuk
13. konferenca slovenskih elektroenergetikov CIGRE - CIRED
Od 29.05.2017
Do 02.06.2017
Dublin
CIGRE Symposium Dublin
Arhiv dogodkov


Conseil International des
Grands Réseaux Electriques
Naslov
Tehnološki park 20,
1000 Ljubljana
Kontaktni podatki

Telefon: 05 997 28 42
Faks: 05 997 28 42
E-pošta: info@cigre-cired.si

Uradne ure: pon-pet, 8h-12h
Congres International des
Réseaux Electriques de Distribution