CIGRE – Študijski komite C5 – ELEKTROENERGETSKI TRG IN REGULACIJA

Predsednik: Dejan Paravan
Tajnik: David Batič

Prednostne teme:

PT 1: Potrebne spremembe modela trga in reguliranja zaradi uvajanja novih tehnologij in storitev (vzpostavitev trga s prožnostjo, sprememba metodologij reguliranja, pravil trga itd.)

PT 2: Razmerja med lokalnim trgom ali mikroomrežji in trgom električne energije na debelo (npr. P2P trgovanje)

PT 3: Novi vidiki zagotavljanja celovitosti, transparentnosti in konkurenčnosti trga zaradi razvoja in integracije trgov (REMIT, nadzorni mehanizmi itd.)

 

 

Svoje povzetke, referate in predstavitve oddate na spodnjem obrazcu. Povzetek naj obsega max. 500 besed, referat naložite v docx formatu, predstavitev pa v pptx formatu, maksimalna velikost oddanih datotek je lahko 16MB.
Za oddajo morate biti prijavljeni. Če spodnji link za prijavo ne bi deloval se prijavite tukaj

OPOZORILO: Obrazec ne podpira oddaje vsebin z uporabo starejšega spletnega brskalnika Internet Explorer 10, za prijavo prosimo uporabite druge spletne brskalnike (Chrome, Firefox, itd.).

Pri oddaji vsebin v spletnem obrazcu prosimo navedite vse avtorje in njihove podatke (v obrazcu, kjer vpišete informacije avtorja kliknite moder plus (+) znak).

Avtorji, ki bodo referat predstavili na konferenci soglašajo z objavo njihovega referata in predstavitve na konferenčnem elektronskem mediju in na spletni strani https://www.cigre-cired.si

Za sodelovanje na konferenci se prosimo prijavite
Prijava
Pozabljeno geslo? Ponastavi
captcha
Remember Me
Nimate računa? Ustvari račun