ODDAJA VSEBIN ZA AVTORJE IN PREGLED VSEBIN ZA RECENZENTE

Avtorji se lahko preko spodnjega obrazca prijavite na portal za oddajo Vaših povzetkov, referatov in predstavitev. Pri tem prosimo izberite ustrezni študijski komite (glede na prednostno temo) v katerega spada Vaš referat. Seznam študijskih komitejev in prednostnih tem najdete tukaj. Informacijo o statusu Vašega referata (t.j. sprejetju, zavrnitvi, možni potrebni dopolnitvi, itd.) in komentarje recenzentov lahko prav tako vidite preko spodnjega obrazca, obvestila o spremembi statusa Vašega referata pa boste dobili tudi na e-mail naslov, ki ga navedete v spodnjem obrazcu (e-mail predstavitelja).

Svoje povzetke, referate in predstavitve oddate na spodnjem obrazcu. Povzetek naj obsega max. 500 besed, referat naložite v docx formatu, predstavitev pa v pptx formatu, maksimalna velikost oddanih datotek je lahko 16MB.

Za oddajo morate biti prijavljeni. Če spodnji link za prijavo ne bi deloval se prijavite tukaj in navigirajte nazaj na to spletno stran.

Recenzenti se lahko preko spodnjega obrazca prijavite na portal za pregled, ocenjevanje in komentiranje oddanih povzetkov, referatov in predstavitev. Če spodnji link za prijavo ne bi deloval se prijavite tukaj in navigirajte nazaj na to spletno stran.

 

Pomembni datumi:

  • Zadnjo verzijo referatov je potrebno oddati najkasneje do: 15. aprila 2019
  • Za vse informacije smo vam na voljo na e-naslovu: info@cigre-cired.si

 

Seznami referatov sprejetih na konferenco (tukaj dobite številko vašega referata):

 

Predloga za konferenčni referat (DOCX)

Predloga za konferenčno predstavitev (PPTX)

Izjava o avtorstvu

 

 

OPOZORILO: Obrazec ne podpira oddaje vsebin z uporabo spletnega brskalnika Internet Explorer ali Edge, za prijavo prosimo uporabite druge spletne brskalnike (Chrome, Firefox, itd.). Hvala za razumevanje.

Pri oddaji vsebin v spletnem obrazcu prosimo navedite vse avtorje in njihove podatke (v obrazcu, kjer vpišete informacije avtorja kliknite moder plus (+) znak).

Avtorji, ki bodo referat predstavili na konferenci soglašajo z objavo njihovega referata in predstavitve na konferenčnem elektronskem mediju in na spletni strani https://www.cigre-cired.si

Referat in predstavitev prosimo naložite kot prilogo Vašemu povzetku!

Za sodelovanje na konferenci se prosimo prijavite
Prijava
Pozabljeno geslo? Ponastavi
captcha
Remember Me
Nimate računa? Ustvari račun