SLIKE THERMANE LAŠKO

14. konferenca slovenskih elektroenergetikov bo potekala v hotelu in kongresnem centru Thermana Laško. Slike prizorišča si lahko ogledate spodaj.

 

NASTANITEV IN SPLOŠNE INFORMACIJE

 

Hotelska namestitev

Udeležencem dogodka 14. konference elektroenergetikov Kongresni center ponuja od 21.- 23.5.2019 namestitev v hotelih Thermana Park Laško **** superior s konferenčnim popustom.

Cena na osebo / na noč Thermana Park Laško**** superior
Nočitev z zajtrkom v enoposteljni sobi 141,00 EUR – 30% = 98,70 EUR
Nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi 111,00 EUR – 30 % = 77,70 EUR

Doplačila:
–        turistična taksa se zaračunava po odloku Občine Laško
–       prijavnina 1  EUR

Cena vključuje: nočitev, samopostrežni zajtrk, neomejen vstop v bazene, dnevno vstop v fitnes center, pitje termalne vode, kopalni plašč in kopalna brisača v sobi, dostop do brezžičnega interneta v objektu, program animacije, sprostitve in rekreacije. Možnost koriščenja bazenskih kapacitet tudi na dan odhoda po 11.00 uri. Soba je na dan prihoda na razpolago po 14. uri oz. že dopoldan v primeru, da je soba prosta. Na dan odhoda je soba na voljo do 11. ure. V primeru, da se soba na dan odhoda ne zasede, lahko gostu proti doplačilu 30,00 EUR (do 19.00 ure) omogočimo pozen odhod iz sobe.

Odpoved rezervacije namestitve je potrebno urediti pred dogodkom. Neprihodi se zaračunajo v skladu z uzancami.

Rezervacije: 03 4232 100 ali info@thermana.si. Udeleženci ob rezervaciji navedejo datum in naziv dogodka in pridobijo ustrezen popust.

 

Ponudba okoliških hotelov in apartmajev je dostopna na portalu sloveniaholidays.com, viaslovenia.com, booking.com idr.