Loading Dogodki

« All Events

  • Gledate pretekli dogodek.

Energetika in regulativa `20

13. februarja

Vodilni forum vas seznanja z novostmi regulative 2020

Vabimo vas, da se na edinem tovrstnem forumu v Sloveniji med prvimi seznanite z novostmi regulative omrežij in energetskega trga v Sloveniji za 2020.

Rezervirajte si 13. februar za aktualne novosti regulative v energetiki!
Forum je pravočasna priložnost za vaš prenos znanja in praktičnih izkušenj s pomočjo vodilnih mednarodnih in domačih strokovnjakov. Pridružite se 100+ ključnim predstavnikom omrežnih in tržnih deležnikov, ki se tradicionalno udeležijo foruma.

NOVO O novostih agregatorjev in trga z elektroenergetsko prožnostjo
Kako neodvisnega agregatorja umestiti na trg elektrike? Ali pristopiti pogodbeno ali z regulacijo?

Forum bo priložnost za pojasnitev nekaterih aktualnih vprašanj elektroenergetskih in plinskih podjetij, ki lahko bistveno vplivajo na uspešnost izvajanja reguliranih in tržnih dejavnosti. Z nami bodo predstavniki vpletenih državnih institucij, kot tudi predstavniki industrije, tržnih in reguliranih podjetij ter drugih deležnikov trga.

Prijava “zgodnja prijava”: ujemite ugodne zgodnje prijave do 24. januarja. Oglejte si več o vtisih udeležencev in o najnižjih kotizacijah.

Izvrstna priložnost za vaš nastop: imate zanimiv primer iz regulativne prakse na področju energetike? Do 21. decembra ali do zapolnitve največ 5 mest prijavite vaš nastop tukaj.Predstavitve primerov potekajo v osrednjem delu dogodka. Na forumu je lahko predstavljenih največ 5 primerov, vsak po 8 minut. Zato pohitite s prijavo: Kotizacijo 250 evrov + ddv poravnate najkasneje do 8. januarja oz. po potrditvi vključitve v program. Pravočasno plačilo je pogoj za nastop.

Podrobnosti

Datum:
13. februarja
Kategoriji dogodka:
,