Loading Dogodki

« All Events

14. konferenca slovenskih elektroenergetikov CIGRE – CIRED

21. maja - 23. maja

- Brezplačno

Informacije za izlete:

 1. Ogled pivovarne Laško – Izlet bo v sklopu vodene skupine po pivovarni Laško. Ogled zajema pokušino piva in slanega peciva. Udeleženci izleta bodo do Pivovarne Laško lahko dostopali peš (15 min hoje skozi staro mestno jedro Laškega). Več o pivovarni najdete tukaj link (POŠLO)
 2. Ogled muzeja Mesto pod mestom – Izlet bo organiziran v arheološkem razstavišču Celeia, kjer so razstavljeni ostanki starega rimskega mesta, ki se je skozi čas razvilo v današnje mesto Celje. Do Celja in nazaj bo iz konference organiziran avtobusni prevoz. Več o muzeju najedete tukaj link (POŠLO)
 3. Ogled muzeja Južne železnice – Izlet bo organiziran kot voden ogled na železniški postaji Šentjur. V sklopu izleta si boste lahko ogledali kretniško, signalno in progovno tehnologijo in kako se je ta razvijala skozi leta, parno lokomitvo serije 62 in fotografije izgradnje ter uporabe železnice, ki je bila odprta že v času vladanja avstro-ogrskega cesarja Franca Jožefa I. Do Šentjurja in nazaj bo organiziran avtobusni prevoz. Več o muzeju najdete tukaj link (POŠLO)

Nastanitev v hotelu in kraj dogajanja: link

Plačilo kotizacije je obvezno za vse udeležence konference. Člani Združenja CIGRE-CIRED in zaposleni v podjetjih, ki so kolektivni člani, bodo imeli 15-odstotni popust. Zneski kotizacij so napisani spodaj. Prijave so mogoče do 10.5.2019, po tem datumu se znesek kotizacij dvigne!

Cene za udeležence, ki se prijavijo PRED in vključno z 10.5.2019:

 • kotizacije za člane CIGRE-CIRED: 250 € + DDV;
 • kotizacije za nečlane: 300 € + DDV;

 

Cene za udeležence, ki se prijavijo PO 10.5.2019 se poveča za 10 %:

 • kotizacije za člane CIGRE-CIRED: 275 € + DDV;
 • kotizacije za nečlane: 330 € + DDV;

VABILO

Pridružite se slovenskim elektroenergetikom 21., 22. in 23. maja 2019 na 14. konferenci slovenskih elektroenergetikov, ki bo potekala v Thermani Laško. Izpopolnite svoja znanja, navežite ključne stike in delite svoje izkušnje z vodilnimi strokovnjaki v slovenski elektroenergetiki!

Na konferenci bodo strokovnjaki preko referatov in prezentacij, predstavili nove metode, dognanja in izkušnje, ki so jih pridobili skozi raziskave in praktične projekte v tekočih letih tako na domačih tleh, kot tudi v tujini. Referati obravnavajo prednostne teme posameznih študijskih komitejev, katere lahko najdete tukaj.

Na konferenci Vas čaka bogato strokovno dogajanje, s predavanji iz Slovenije in tujine, za sprostitev in navezovanje stikov pa bo konferenci poskrbljeno z družabnimi dogodki, odmori z koktejli, gala večerja in ogromno priložnostmi za mreženje. Urnik konference lahko najdete na tukaj.

 

VABILO ZA ODDAJO REFERATOV IN PREDSTAVITEV

Zahvaljujemo se vam za oddajo povzetkov referatov. Prijave referatov se sprejemajo izključno preko spletnega portala za oddajo referatov, pri tem morajo avtorji referat uvrstiti pod ustrezni študijski komite glede na prednostne teme.

Avtorji, ki bodo referat predstavili na konferenci soglašajo z objavo njihovega referata in predstavitve na konferenčnem elektronskem mediju in na spletni strani https://www.cigre-cired.si

OPOZORILO: Obrazec ne podpira oddaje vsebin z uporabo spletnega brskalnika Internet Explorer ali Edge, za prijavo prosimo uporabite druge spletne brskalnike (Chrome, Firefox, itd.). Hvala za razumevanje.

 

 

POMEMBNI ROKI

 • Prijave oz. povzetke referatov je potrebno oddati najkasneje do:1. februarja 2019.
 • Odgovor na predloge sprejetja referatov bodo avtorji (kontaktna oseba, ki je navedena na prijavi) prejeli do: 15. februarja 2019
 • AKTUALNO: Zadnjo verzijo referatov je potrebno oddati najkasneje do: 22. aprila 2019 – predlogi za referat ter predstavitev sta dostopni TU
 • Prijava s plačilom kotizacije za konferenco: marec in april 2019
 • Vse dodatne informacije so na voljo na e-naslovu: info@cigre-cired.si

Vse prispele prijave bodo v pregled dobili predsedniki študijskih komitejev in v sodelovanju s tajnikom študijskega komiteja določili ustreznost referatov. Morebitne zavrnjene referate bosta obravnavala tehnična komiteja CIGRE in CIRED, ki bosta sprejela končno oceno. V naslednji številki Sporočil št. 41 (marec 2019) in na spletni strani https://www.cigre-cired.si pa bodo objavljeni naslovi vseh referatov po študijskih komitejih. Končne referate, skladne z vzorcem za pisanje referatov, ki je objavljen tukaj, bo potrebno oddati najkasneje do 22. aprila 2019. Po tem datumu bo zaprta stran za nalaganje referatov. Avtorji sprejetih referatov bodo slednje predstavili na sejah študijskih komitejev po vrsti, ki jo določi predsednik obravnavanega študijskega komiteja.

Avtorji, ki bodo referat predstavili na konferenci soglašajo z objavo njihovega referata in predstavitve na konferenčnem gradivu in e-gradivu na spletni strani https://www.cigre-cired.si

Vljudno vabljeni!

 

Hvala sponzorjem, ki so nam omogočili izvedbo konference!

Glavni sponzor:

 

Zlati sponzorji:

       

 

 

 

 

 

Srebrni sponzorji:

                        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponzorji “Razstavljalci”:

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponzorji “Predstavljalci”:

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponzorji “Oglaševalci”:

          

 

              

 

       

 

 

 

 

 

 

Podrobnosti

Začetek:
21. maja
Konec:
23. maja
Cena:
Brezplačno
Kategoriji dogodka:
,

Organizator

CIGRE-CIRED Slovenija
Telefon:
05 997 28 42
Email:
info@cigre-cired.si
Spletna stran:
http://www.cigre-cired.si

Prizorišče

Thermana Laško, Laško
Zdraviliška cesta 6
Laško, 3270 Slovenija
Spletna stran:
https://thermana.si
Tickets are no longer available.