Loading Dogodki

« All Events

14. konferenca slovenskih elektroenergetikov CIGRE – CIRED

21. maja - 23. maja

VABILO

Pridružite se slovenskim elektroenergetikom 21., 22. in 23. maja 2019 na 14. konferenci slovenskih elektroenergetikov, ki bo potekala v Thermani Laško. Izpopolnite svoja znanja, navežite ključne stike in delite svoje izkušnje z vodilnimi strokovnjaki v slovenski elektroenergetiki!

Na konferenci bodo strokovnjaki preko referatov in prezentacij, predstavili nove metode, dognanja in izkušnje, ki so jih pridobili skozi raziskave in praktične projekte v tekočih letih tako na domačih tleh, kot tudi v tujini. Referati obravnavajo prednostne teme posameznih študijskih komitejev, katere lahko najdete tukaj.

Na konferenci Vas čaka bogato strokovno dogajanje, s predavanji iz Slovenije in tujine, za sprostitev in navezovanje stikov pa bo konferenci poskrbljeno z družabnimi dogodki, odmori z koktejli, gala večerjo in ogromno priložnostmi za mreženje.
Urnik konference lahko najdete na tukaj.

 

VABILO ZA ODDAJO POVZETKOV, REFERATOV IN PREDSTAVITEV

Avtorji, ki želite na konferenci svoje delo predstaviti širšemu krogu strokovnjakov slovenske elektroenergetike ste vljudno vabljeni, da oddate povzetke, referate in predstavitve. Tukaj najdete pomembne informacije za avtorje in študijske komiteje v katere želite oddati Vaše prispevke.

Vabimo vse avtorje, da se s svojimi povzetki in referati prijavijo na konferenco. Predlog za referat mora vsebovati naslednje podatke:

  • naslov referata, imena avtorjev in soavtorjev in kratko vsebino predloženega referata – povzetek (do 500 besed),
  • obvezno navedbo študijskega komiteja (ŠK) in prednostne teme (PT), kamor naj se umesti referat, ter kontaktna oseba.

Prijave referatov se sprejemajo izključno preko spletnega portala za oddajo referatov, pri tem morajo avtorji referat uvrstiti pod ustrezni študijski komite glede na prednostne teme.

  • Prijave oz. povzetke referatov je potrebno oddati najkasneje do: 25. januarja 2019.
  • Odgovor na predloge sprejetja referatov bodo avtorji (kontaktna oseba, ki je navedena na prijavi) prejeli do: 10. februarja 2019
  • Zadnjo verzijo referatov je potrebno oddati najkasneje do: 15. aprila 2019
  • Vse dodatne informacije so na voljo na e-naslovu: info@cigre-cired.si

Vse prispele prijave bodo v pregled dobili predsedniki študijskih komitejev in v sodelovanju s tajnikom študijskega komiteja določili ustreznost referatov. Morebitne zavrnjene referate bosta obravnavala tehnična komiteja CIGRE in CIRED, ki bosta sprejela končno oceno. V naslednji številki Sporočil št. 41 (februar 2019) in na spletni strani https://www.cigre-cired.si pa bodo objavljeni naslovi vseh referatov po študijskih komitejih. Končne referate, skladne z vzorcem za pisanje referatov, ki je objavljen tukaj, bo potrebno oddati najkasneje do 15. aprila 2019. Po tem datumu bo zaprta stran za nalaganje referatov. Avtorji sprejetih referatov bodo slednje predstavili na sejah študijskih komitejev po vrsti, ki jo določi predsednik obravnavanega študijskega komiteja.

Avtorji, ki bodo referat predstavili na konferenci soglašajo z objavo njihovega referata in predstavitve na konferenčnem USB ključu in na spletni strani https://www.cigre-cired.si

Plačilo kotizacije je obvezno za vse udeležence konference. Člani Združenja CIGRE-CIRED in zaposleni v podjetjih, ki so kolektivni člani, bodo imeli 15-odstotni popust. Zneski kotizacij so sledeči:

  • kotizacije za člane CIGRE-CIRED: 250 € + DDV;
  • kotizacije za nečlane: 300 € + DDV;

 

 

Vljudno vabljeni!

Podrobnosti

Začetek:
21. maja
Konec:
23. maja
Kategoriji dogodka:
,

Organizator

CIGRE-CIRED Slovenija
Telefon:
05 997 28 42
Email:
info@cigre-cired.si
Spletna stran:
http://www.cigre-cired.si

Prizorišče

Thermana Laško, Laško
Zdraviliška cesta 6
Laško, 3270 Slovenija
Spletna stran:
https://thermana.si