Loading Dogodki
Išči Dogodke

Navigacija po ogledu dogodkov

Prihajajoči Dogodki

Dogodki List Navigation

avgust 2018

CIGRE Session Pariz 26.8. – 31.8.2018

26. avgusta - 31. avgusta

Rok za oddajo končnega referata je 15. februar 2018. NOVO!!!NAVODILA ZA ODDAJO REFERATA

Preberite več »
september 2018

PRIJAVA NA KONFERENCO ZA ŠTUDENTE IN MLADE INŽENIRJE CIGRE

27. septembra - 28. septembra
MOSKVA MOSKVA, Ruska federacija + Google Map

MOSKOVSKI INŠTITUT ZA ELEKTROENERGETIKO IN SEKCIJA MLADIH NK CIGRE RUSIJA VABITA ŠTUDENTE IN MLADE INŽENIRJE NA MEDNARODNO ZNANSTVENO IN TEHNIČNO KONFERENCO NA TEMO "RELAY PROTECTION AND AUTOMATION" POMEMBNI DATUMI PRIJAVE IN ODDAJA REFERATOV 15.5.2018 OBJAVA SPREJETJA REFERATOV 1.7.2018 ROK ZA PLAČILO KOTIZACIJE 1.8.2018 OTVORITEV KONFERENCE 27.9.2018 INFORMACIJE O KONFERENCI IN PRIJAVI IN ODDAJI REFERATA DOBITE TUKAJ.

Preberite več »
oktober 2018

Strokovni posvet “Informacijska varnost v elektroenergetiki”

17. oktobra @ 9:00 - 15:00
Tehnološki park 19, stavba B, Tehnološki park 19
Ljubljana, Slovenija
+ Google Map

Varnost informacijskih sistemov in z njim povezanih elementov v elektroenergetskem sektorju postaja vsak dan bolj pomembno področje. Zanimanje za to temo se je še posebej povečalo po dogodkih decembra 2015, ko so se zgodili kibernetski vdori v SCADA sisteme ukrajinskih elektrodistributerjev. Za zaščito pred neželjenimi vdori strokovnjaki vsak dan iščejo nove rešitve in pristope ne samo po svetu ampak tudi v Sloveniji. Na strokovnem posvetu “Informacijska varnost v elektroenergetiki” bomo širši elektroenergetski javnosti predstavili vsakdanje grožnje s katerimi se srečujejo elektroenergetska podjetja, nove tehnologije na tem področju, prakse uporabnikov, vzpostavitve elementov kibernetske varnosti in še mnogo več.

Preberite več »
november 2018

4. nacionalna konferenca o vzdrževanju v elektroenergetiki

15. novembra @ 9:00 - 16:30
Nova Gorica Nova Gorica, Slovenija + Google Map

Strokovnjaki iz elektroenergetskega sektorja bodo v strokovnih referatih predstavili uveljavljene prakse in novosti o vzdrževanju elektroenergetskih naprav na nivoju prenosa, distribucije in proizvodnje električne energije. Pridružite se nam, spoznajte in izmenjajte ključne izkušnje na področju vzdrževanja.
Udeležba na konferenci je za člane Združenja CIGRE-CIRED brezplačna.

Preberite več »
junij 2019

CIGRE simpozij Aalborg, Danska 2019

4. junij, 2019 - 7. junij, 2019
Aalborg Congress & Culture Centre, Europa Plads 4
Aalborg, Danska

VABILO Vabimo vas, da sodelujete na CIGRE simpoziju v Aalborgu, ki bo obravnaval vetrne elektrarne na morju, njihov izmenične in enosmerne povezave z elektroenergetskim omrežjem, stabilnost šibkih omrežij z velikim deležem vetrnih elektrarn, nadgradnja omrežij z izmeničnimi in enosmernimi povezavami, izmenjava podatkov med operaterji in problematika sprejemljivosti prenosne infrastrukture v javnosti. Lokacija konference: Aalborg Congress & Culture Centre (uk.akkc.dk) Podrobnejši opisi so na voljo na povezavi:  https://cigreaalborg2019.dk/ TEMA SIMPOZIJA ZAPUSTITI OBALO - izzivi bodočih elektroenergetskih omrežij (GOING OFFSHORE – Challenges of…

Preberite več »
+ Izvozi dogodke