Loading Dogodki

Prihajajoči Dogodki

Dogodki Search and Views Navigation

Išči Dogodke

Dogodek Views Navigation

Dogodki Search

september 2018

SPOMINSKI DAN OB 100. OBLETNICI ROJSTVA PROF. DR. MARJANA PLAPERJA

19. septembra
Tržaška ulica 25, Tržaška ulica 25
Ljubljana,
+ Google Map

VABILO Na spominski dan in konferenco ob 100. obletnici rojstva prof. dr. Marjana Plaperja, vodilnega snovalca vključitve našega elektroenergetskega sistema v zahodno-evropsko interkonekcijo.   NASLOV KONFERENCE »ŠE VEČ OMREŽJA«   Dogodek bo potekal v sredo, 19. septembra 2018, ob 10. uri, v veliki predavalnici Fakultete za elektrotehniko v Ljubljani, Tržaška 25.   PROGRAM Spomin na zaslužnega profesorja bodo obudili Rektor Univerze v Ljubljani, prof. dr. Igor Papič Dekan Fakultete za elektrotehniko Univerze v Ljubljani, prof. dr. Gregor Dolinar Dekan Fakulteta…

Preberite več »

PRIJAVA NA KONFERENCO ZA ŠTUDENTE IN MLADE INŽENIRJE CIGRE

27. septembra - 28. septembra
MOSKVA MOSKVA, Ruska federacija + Google Map

MOSKOVSKI INŠTITUT ZA ELEKTROENERGETIKO IN SEKCIJA MLADIH NK CIGRE RUSIJA VABITA ŠTUDENTE IN MLADE INŽENIRJE NA MEDNARODNO ZNANSTVENO IN TEHNIČNO KONFERENCO NA TEMO "RELAY PROTECTION AND AUTOMATION" POMEMBNI DATUMI PRIJAVE IN ODDAJA REFERATOV 15.5.2018 OBJAVA SPREJETJA REFERATOV 1.7.2018 ROK ZA PLAČILO KOTIZACIJE 1.8.2018 OTVORITEV KONFERENCE 27.9.2018 INFORMACIJE O KONFERENCI IN PRIJAVI IN ODDAJI REFERATA DOBITE TUKAJ.

Preberite več »

oktober 2018

Delavnica o zaledenitvah daljnovodov in metodah blažitev težav

3. oktobra - 4. oktobra

Norveških CIGRE vljudno vabi na delavnico o zaledenitvah daljnovodov in metodah blažitev težav. Podrobne informacije o delavnici najdete na sledeči povezavi: ICEBOX_information brochure. Prijavni obrazec je dosegljiv na sledeči povezavi: ICEBOX_registration form. Vljudno vabljeni.

Preberite več »

Inovacija energetike ’18

10. oktobra
Kongresni center Brdo, Predoslje 39
Brdo pri Kranju, 4000 Slovenija
+ Google Map

Slovensko podjetje Prosperia d.o.o. pripravlja vodilno srečanje inovativnih z mednarodnimi gosti: 10. vodilno srečanje  Inovacija energetike '18 ki bo 10. oktobra na Brdu pri Kranju, Kongresni center Brdo. 3x premierno v Sloveniji: inspiracija – inovacija - prihodnost Prvič v Sloveniji boste med drugim lahko prisluhnili neverjetnim dimenzijam trajnostne energetike in predstavniku največje energetske distribucijske družbe na svetu iz Kitajske, ki zaposluje skoraj toliko ljudi, kot je prebivalcev Slovenije, to je 1,72 milijona sodelavcev, oskrbuje 1,1 milijardo odjemalcev in pokriva 88%…

Preberite več »

STROKOVNI POSVET “INFORMACIJSKA VARNOST V ELEKTROENERGETIKI”, TEHNOLOŠKI PARK, 17. OKTOBRA 2018

17. oktobra @ 8:30 - 16:00
Tehnološki park 19, stavba B, Tehnološki park 19
Ljubljana, Slovenija
+ Google Map
Brezplačno

Varnost informacijskih sistemov in z njim povezanih elementov v elektroenergetskem sektorju postaja vsak dan bolj pomembno področje. Zanimanje za to temo se je še posebej povečalo po dogodkih decembra 2015, ko so se zgodili kibernetski vdori v SCADA sisteme ukrajinskih elektrodistributerjev. Za zaščito pred neželjenimi vdori strokovnjaki vsak dan iščejo nove rešitve in pristope ne samo po svetu ampak tudi v Sloveniji. Na strokovnem posvetu “Informacijska varnost v elektroenergetiki” bomo širši elektroenergetski javnosti predstavili vsakdanje grožnje s katerimi se srečujejo elektroenergetska podjetja, nove tehnologije na tem področju, prakse uporabnikov, vzpostavitve elementov kibernetske varnosti in še mnogo več.

Preberite več »

november 2018

4. NACIONALNA KONFERENCA O VZDRŽEVANJU V ELEKTROENERGETIKI, NOVA GORICA, 15. NOVEMBER 2018

15. novembra @ 9:00 - 16:30
Nova Gorica Nova Gorica, Slovenija + Google Map
Brezplačno

Strokovnjaki iz elektroenergetskega sektorja bodo v strokovnih referatih predstavili uveljavljene prakse in novosti o vzdrževanju elektroenergetskih naprav na nivoju prenosa, distribucije in proizvodnje električne energije. Pridružite se nam, spoznajte in izmenjajte ključne izkušnje na področju vzdrževanja.
Udeležba na konferenci je za člane Združenja CIGRE-CIRED brezplačna.

Preberite več »
+ Izvozi dogodeke