NAJVEČJI POSVET STROKOVNJAKOV ZA DISTRIBUCIJSKE SISTEME

Vsaki dve leti (na liha leta) mednarodno združenje CIRED organizira globalno konferenco CIRED, katera združuje najuglednejše svetovne strokovnjake za distribucijske elektroenergetske sisteme. Te konference se vsako drugo leto odvijejo na drugi lokaciji v Evropi. V videu si oglejte utrinke in CRED konference leta 2017.

MEDNARODNA KONFERENCA CIRED JE ODLIČNA PRILOŽNOST ZA PRIDOBIVANJE NOVIH ZNANJ

Strokovnjaki iz celotnega sveta na mednarodni konferenci CIRED predstavljajo svoja dela, implementirane rešitve in praktične izkušnje pri reševanju problematike v distribucijskih omrežjih. Mladi inžinerji imajo priložnost pridobiti znanja, ki so podprta s primeri iz prakse in preverjena s strani vrhunskih strokovnjakov. Vsak referat na CIRED konferenci gre skozi strog proces recenzije v namen, da se udeležencem zagotovi avtentične in objektivne informacije, ki jim bodo pomagale pri njihovem nadaljnjem delu.

Mednarodna konferenca CIRED v številkah

  • 1500+ referatov
  • 1500 udeležencev iz distribucij, industrije in akademskih ustanov
  • Ena izmed največjih tehnična razstava globalnih podjetij
  • 140+ razstavljalcev

OSTALI CIRED DOGODKI

Mednarodna delavnica CIRED

Vsako sodo leto združenje CIRED organizira nekaj dnevno strokovno mednarodno delavnico. Delavnice so usmerjene v točno določeno področje distribucijske elektroenergetike, področja pa so po navadi izbrana glede na popularnost tematike, ki je trenutno najbolj pereča za elektrogospodarsvo. V zadnjih letih so bile delavnice precej usmerjene v pametna omrežja, nudenje fleksibilnosti, mikroomrežja, itd. Delavnica je manjši dogodek, kot CIRED konferenca in je idealna priložnost za hitro izobraževanje na točno določenem področju distribucijskih omrežij.