Loading Dogodki

« All Events

4. konferenca NOVE TEHNOLOGIJE V ENERGETIKI ’21 (hibridna izvedba)

8. decembra

 

VABILO NA VRH DIGITALNE TRANSFORMACIJE ENERGETIKE 2021

 

Spoštovani.

So podatki za vas na področju energetike zlato?

Prihodnost energetike bo podatkovno vodena. Kakšno vlogo ima pri tem umetna inteligenca? Predvsem pa, kako do dodane vrednosti podatkov, so le nekatera izmed vprašanj, ki jih bo na Vrhu digitalne transformacije energetike ’21, naslovilo kar 20 govorcev, vodilnih energetskih, IT, IKT in domenskih strokovnjakov.

Vabimo vas, da se zato srečamo na vodilnem multidisciplinarnem posvetu, ki vas s seznanitvijo z novostmi, praktičnimi primeri in interaktivno razpravo učinkovito podpira pri neizogibni bližnji digitalni preobrazbi dekarbonizirane, decentralizirane in demokratizirane energetike ter vašega poslovanja:

4. konferenca NOVE TEHNOLOGIJE V ENERGETIKI ’21,
8. december 2021, Ljubljana, Domus Medica, hibridna izvedba (v živo ali po spletu)

Iz programa tokrat izpostavljamo:

UMETNA INTELIGENCA IN PODATKI – 4 IZZIVI

  • Podatkovno vodena prihodnost distribucijskih podjetij, Tadej Šinkovec, Elektro Ljubljana
  • Kakšno vlogo bo imela umetna inteligenca pri pametnih omrežjih?, Miha Grabner, EIMV
  • Izzivi pri zbiranju in analitiki podatkov časovnih vrst, mag. Miha Štrumbelj, Smartis
  • Poslovna analitika in dodana vrednost podatkov, Lev Prislan, GEN-I

OMIZJE: So podatki res zlato?

  • Vloga podatkov in umetne inteligence pri pametnih omrežjih
    Govorci: mag. Igor Podbelšek, EIMV, Tadej Šinkovec, Elektro Ljubljana, dr. Miha Troha, COMCOM

Prav podjetja in organizacije, ki obvladujejo in pravočasno uvajajo nove tehnologije so tiste, ki z novimi poslovnimi modeli tudi izven danes znanega med prvimi ustvarjajo dodano vrednost, znižujejo stroške ali na nove načine komunicirajo ter se povezujejo s svojimi uporabniki na področju energetskih rešitev.

A kako ob poplavi novih tehnologij, tveganju visokih finančnih in kadrovskih vložkov, izbirati kar se da modro in učinkovito ter ohranjati zanesljivost?

Zato se udeležite vodilnega posveta, oglejte si novosti programa in ujemite zadnjo cenejšo prijavo, ki velja le še 5 dni, do 30. novembra (dodatni popusti za občine, NVO, fakultete, mala podjetja).

Dogodka se lahko udeležite v živo (PCT pogoj*) ali po spletu (Zoom). Omogočamo vam tudi brezplačno zamenjavo udeležbe v živo za udeležbo po spletu do 24 ur pred dogodkom.

Oglejte si več o Vrhu digitalne transformacije energetike. Zagotovite si svoje mesto v družbi vodilnih energetikov, IKT strategov in strokovnjakov. Prijavite se zdaj.

Pridobite 2 kreditni točki – pooblaščeni in nadzorni inženirji kot člani IZS za udeležbo na dogodku pridobijo 2 kreditni točki iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev. Po dogodku prejmete ustrezno potrdilo, kar označite v prijavi.

Podrobnosti

Datum:
8. decembra
Kategoriji dogodka:
,