Loading Dogodki

« All Events

  • Gledate pretekli dogodek.

8. forum Energetika in Regulativa ’21

11. februarja @ 9:00 - 14:00

8. forum ENERGETIKA in REGULATIVA ’21

11. februar 2021, spletna izvedba, od 9.00 – 14.00

Kaj vam prinašajo novosti regulative za 2021 in naprej?

Edini tovrstni forum v Sloveniji bo priložnost za pojasnitev nekaterih aktualnih vprašanj energetskih deležnikov in reguliranih podjetij, ki lahko bistveno vplivajo na uspešnost izvajanja vaših reguliranih in tržnih dejavnosti v 2021. Mag. Borut Rajer iz Borzena nas bo popeljal skozi izzive agregatorja in nova pravila, mag. Bogomil Jelenc, SODO, bo izpostavil temo prožnosti v regulative in praksi, dr. Ivan Šmon, GIZ DEE regulativne izzive distribucijskih omrežij, mag. Ana Stanič pa pomembne novosti regulative EU. Omizje odločevalcev bo naslovilo novosti regulative za 2021 in opolnomočenje odjemalca: mag. Duška Godina, direktorica Agencije za energijo, mag. Aleksander Mervar, Eles, mag. Andrej Ribič, GIZ DEE, mag. Stanislav Vojsk, SODO in dr. Robert Golob, Gen-i.

NOVO: Pridobite 3 kreditne točke: pooblaščeni in nadzorni inženirji kot člani IZS za udeležbo na seminarju pridobijo 3 kreditne točke iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev. Po dogodku prejmete ustrezno potrdilo. Pri prijavi navedite pod opombo »IZS«.

Obveščamo Vas tudi, da lahko še do 1. februarja izkoristite cenejšo kotizacijo za vašo udeležbo.

Sprejemajo se novi energetski zakoni o obnovljivih virih in oskrbi z električno energija, kaj si v praksi lahko obetamo na področjih agregatorjev, prožnosti, opolnomočenega odjemalca z vidika omrežij in trga?

Zato si oglejte novosti programa in se prijavite zdaj.

Več o forumu, ki bo izveden v interaktivni spletni obliki v živo. Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na razpolago na info@prosperia.si ali nas pokličite na 031 717 599.

Podrobnosti

Datum:
11. februarja
Čas:
9:00 - 14:00
Kategoriji dogodka:
,