Loading Dogodki

« All Events

  • Gledate pretekli dogodek.

ENERGETIKA in PRAVO ’21

11. novembra, 2021 @ 9:00 - 14:00

Vabimo vas na 12. vodilni forum ENERGETIKA in PRAVO ’21, ki vas seznanja s pomembnimi novostmi energetskega prava za 2022.

Vašo zadnjo cenejšo prijavo lahko ujamete samo še do 5. novembra.

Na forumu bo mag. Erik Potočar iz Ministrstva za infrastrukturo (MzI) predstavil novosti Zakona o obnovljivih virih energije in povezovanju sektorjev, kot tudi finančne mehanizme, mag. Tina Seršen, MzI, novosti Zakona o energetski politiki, mag. Urban Prelog, MzI, pa pravkar sprejet nov Zakon o oskrbi z električno energijo. Mag. Ana Stanič nas bo seznanila s priložnostmi energetskih podjetij v zvezi z EU mehanizmom za pravičen prehod.

Naslovili bomo aktualne teme, kot so ukrepi za preprečevanje negativnih vplivov visokih cen in institut spremenjenih okoliščin (“toolbox EU”) ter Pripravljeni na 55, ki jo bo predstavil Luka Jazbec, GEN-I. Dr. Rajko Pirnat bo izpostavil vprašanja kontrole cen električne energije, Andraž Jadek iz odvetniške pisarne Jadek in Pensa bo pri tem osvetlil, kakšen je lahko vpliv povišanja cen energentov na pogodbena razmerja.

Ne zamudite: že sprejetih, ali v pripravi, je skupno šest novih energetskih zakonov, evropska zakonodaja pa gre še dlje v smeri zelenega prehoda s svežnjem Pripravljeni na 55. Ob tem sprejema ukrepe za preprečevanje vplivov visokih cen, saj cene energentov letijo v nebo. Vse to pomembno vpliva na vaše poslovne priložnosti na področju energetike. Zato vam želimo zagotoviti, da se s pomočjo zanimivih izmenjav mnenj in izkušenj z vodilnimi strokovnjaki lahko čimprej učinkovito pripravite na zakonodajne novosti, ki krojijo vaše priložnosti na področju energetike za 2022.

Rezervirajte si v koledarju 11. november. Dogodka se lahko udeležite v živo (PCT pogoj*) ali po spletu (Zoom). Omogočamo vam tudi brezplačno zamenjavo udeležbe v živo za udeležbo po spletu do 24 ur pred dogodkom. Ujemite zadnjo cenejšo prijavo do 5. novembra. Dodatni popusti za ekipno vstopnico 3+, občine, NVO in fakultete.

Oglejte si več o forumu.

NOVO: Pridobite 1 kreditno točko – pooblaščeni in nadzorni inženirji kot člani IZS za udeležbo na seminarju pridobijo 1 kreditno točko iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev. Po dogodku prejmete ustrezno potrdilo, kar označite v prijavi.

Organizator dogodka je: Prosperia 

Prijave in informacije:
m +386 (0)31 717 599,  t +386 (0)1 437 98 61
info@prosperia.si , www.prosperia.si
Prosperia, d. o. o., Železna cesta 10a, 1000 Ljubljana

Podrobnosti

Datum:
11. novembra, 2021
Čas:
9:00 - 14:00
Kategoriji dogodka:
,
Spletna stran:
https://prosperia.si/2021/10/14/energetika-in-pravo-21/