PRIJAVE NA 16. KONFERENCO SLOVENSKIH ELEKTROENERGETIKOV CIGRE-CIRED

 

Vabimo vas k prijavi na 16. konferenco slovenskih elektroenergetikov CIGRE-CIRED! Registracija za konferenco je odprta od 1.2.2023 do najkasneje 10.5.2023.

Prijave, ki prispejo do 10.5. 2023 so končne. Odjav po tem datumu ne sprejemamo! Do 20.5.2023 lahko sporočite le zamenjavo udeleženca.


PRIJAVE ZA POSAMEZNIKE

Prosimo, da oddate svojo prijavo kot posameznik le v primeru, če se prijavljate kot posameznik brez podjetja. V primeru, da se iz vašega podjetja prijavi še kdo, oddajte skupno prijavo. Prosim bodite pozorni pri prijavi, da ne boste prijavljeni 2x. Za prijavo pošljite spodnji obrazec na elektronski naslov tajništva: info@cigre-cired.si najkasneje do 10.5.2023.

 

REGISTRACIJA ZA POSAMEZNIKE

 

PRIJAVE PO PODJETJIH

Prosimo, da oddate skupno prijavo vaših zaposlenih po podjetjih s posredovanjem obrazca skupnih prijav na elektronski naslov tajništva: info@cigre-cired.si najkasneje do 10.5.2023. V koliko gre za večje podjetje, lahko pošljete tudi skupne prijave po oddelkih podjetja.

V primeru, da prijavljate skupino udeležencev in ste kolektivni član Združenja CIGRE-CIRED ter imate plačano kolektivno članarino za leti 2021 in 2022, se vam pri nakupu registracij za prvih 6 udeležencev upošteva članski popust!

Na seznamu so lahko vsi zaposleni, tudi individualni člani Združenja CIGRE-CIRED, ki so zaposleni v vašem podjetju ter tisti, ki bodo koristili sponzorske kotizacije.

 

REGISTRACIJA ZAPOSLENIH V VAŠEM PODJETJU

 

PRIJAVE ZA ČLANE ŠTUDENTSKE SEKCIJE CIGRE-CIRED

Prijave so brezplačne za študente, ki so člani študentske sekcije Slovenskega združenja elektroenergetikov CIGRE-CIRED. Če bi se radi včlanili, je za študente s statusom članstvo brezplačno. Izpolnite pristopno izjavo in jo pošljite na info@cigre-cired.si.

REGISTRACIJA ZA ŠTUDENTE

 

V razstavni prostor je prost vstop. Za vstop v dvorano je potrebna registracija in plačana kotizacija po spodnjem ceniku. Vsak udeleženec bo prejel na registracijskem pultu registracijski kartonček z materialom za konferenco in dostop do vseh referatov med in po konferenci.

 


Udeležba na konferenci

Konferenca bo poleg bogatega strokovnega programa ponujala tudi družabne dogodke, izvrstno kulinariko in še več. V spodnji tabeli so cene kotizacij za 1- ali 3-dnevno udeležbo na konferenci. Pogoj, da lahko člani Združenja uveljavljajo nižjo tridnevno  oz. enodnevno kotizacijo je plačana članarina za leti 2021 in 2022!

 

Cena za 3-dnevno udeležbo (gala večerja je vključena v 3-dnevno kotizacijo) – nečlani 500 € + DDV
Cena za 1-dnevno udeležbo (gala večerja ni vključena v ceno) – nečlani 250 € + DDV
Cena za 3-dnevno udeležbo (gala večerja je vključena v 3-dnevno kotizacijo) – člani*

*samo za člane s plačano individualno članarino za leti 2021 in 2022

300 € + DDV
Cena za 1-dnevno udeležbo (gala večerja ni vključena v ceno) – člani*

*samo za člane s plačano individualno članarino za leti 2021 in 2022

150 € + DDV
Cena za 3-udeležbo (gala večerja ni vključena v ceno) – študentje Brezplačno, obvezna prijava
Doplačilo za gala večerjo 100 € + DDV