Loading Dogodki

« All Events

  • Gledate pretekli dogodek.

13. vrh zelene energetike

6. aprila, 2023 @ 9:00 - 16:00

Vabimo vas, da se srečamo na  13. vrhu zelene energetike, ENERGETIKA in OKOLJE ’23, ki bo potekal v živo že 6. aprila 2023 na Brdu pri Kranju med 9. in 16. uro.

 

Elektrifikacija pomeni, da bomo potrebovali še več električne energije, čas za reševanje se izteka, kako bomo v Sloveniji dosegli lažje in hitrejše uvajanje novih obnovljivih virov in s tem povezanih energetskih rešitev?

Pravočasno se seznanite z novostmi pospešenega uvajanja obnovljivih virov energije v okoliščinah ene največjih energetsko-podnebnih kriz v EU. Razkrivamo prve govorce: z vami bodo vodilni energetski in okoljski odločevalci ter strokovnjaki, med njimi državna sekretarka na Ministrstvu za okolje, podnebje in energijo mag. Tina Seršen, predsednik Državnega sveta Marko Lotrič, iz GEN energije dr. Dejan Paravan, iz Danfossa dr. Miha Bobič, iz Elektro Gorenjska dr. Ivan Šmon, iz ELES-a mag. Uroš Salobir, za ESG iz Deloitte mag. Mojca Markizeti in številni drugi. Ne zamudite.

Še zlasti v spremenjenih okoliščinah je pomembno, da se s pomočjo izmenjav mnenj in izkušenj z vodilnimi strokovnjaki seznanite z novostmi obnovljivih virov in z njimi povezanih zelenih energetskih rešitev in priložnostmi odpornosti na spremembe, kot so fotovoltaika in samooskrba, izzivi priklapljanja na omrežja, kaj nam prinaša REPowerEU in NOO; kakšna so tveganja prinaša ESG, in praktični primeri zelenih energetskih rešitev fotovoltaike in OVE za prihodnost.

 

Oglejte si več o Vrhu zelene energetike ‘23. Ujemite ugodno cenejšo prijavo in popuste, ki veljajo do srede, 29. marca (za občine, NVO, fakultete). Zagotovite si vaše mesto v družbi vodilnih energetikov in okoljskih strokovnjakov. Prijavite se zdaj.

Ujemite cenejšo prijavo do 29. marca. 

»NOVO: pooblaščeni in nadzorni inženirji kot člani IZS za udeležbo na seminarju pridobijo 1 kreditno točko iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev. Po dogodku prejmete ustrezno potrdilo. Pri prijavi pod opombo navedite svojo »IZS številko«.

Podrobnosti

Datum:
6. aprila, 2023
Čas:
9:00 - 16:00
Kategoriji dogodka:
,
Spletna stran:
https://prosperia.si/2023/01/05/energetika-in-okolje-23/

Organizator

PROSPERIA
Email:
info@prosperia.si
Spletna stran:
https://prosperia.si/

Prizorišče

Brdo pri Kranju
Predoslje 39
Brdo pri Kranju, 4000 Slovenija
+ Google Map