Loading Dogodki

« All Events

DIGITALIZACIJA ENERGETIKE ’22, 7. in 8. december 2022, Ljubljana (Domus Medica), hibridna izvedba

7. decembra - 8. decembra

DIGITAL ENERGY SUMMIT 22 – ne zamudite

Vabimo vas, da se ob 5. obletnici dogodka udeležite prve mednarodne izvedbe, ki razkriva najbolj napredne priložnosti digitalizirane zelene energetske prihodnosti in zakaj je to v času krize še posebej pomembno za uspeh.

DIGITAL ENERGY SUMMIT ’22, Facing energy crisis in Europe: Why digitalisation is a game changer 

Iz programa izpostavljamo: Senad Aruc je zaslovel pred 15 leti, ko mu je uspelo odkleniti enega prvih iPhonov. Aruc bo pojasnil, zakaj je kibernetska varnost izjemno pomembna tudi za energetske družbe, obenem pa predstavil najnovejše konkretne primere ilegalnih aktivnosti hekerjev. Prisluhnili boste lahko premierno med drugimi tudi Renéju Kerkmeestru iz EU podjetja Equigy, kjer so si postavili ambiciozni cilj – razogljičiti evropski trg prožnosti in dr. Heleni Vrabec iz globalnega ameriškega podjetja Palantir, ki je softversko podjetje specializirano za analizo „big data“ največjih razsežnosti. Več govorcev vam razkrijemo v naslednjih dneh. Na novi spletni strani Vrha boste našli več o programu in vodilnih temah dogodka: podatkovna analitika, kibernetska varnost, umetna inteligenca, oblačne tehnologije, IoT, strojno učenje, pametna omrežja, DSM, sistemi e-polnjenja itd., ki ne le, da omogočajo brezogljično zeleno transformacijo, temveč so lahko eni od ključnih gradnikov pri načrtovanju in oskrbi z energijo. V trenutni energetski krizi, s katero se srečujemo tudi v Evropi, smo se že naučili nekaj pomembnega – izzive lažje premagujemo s sodelovanjem. Na premiernem mednarodnem Vrhu se bodo zato srečali ključni deležniki energetskega sektorja in digitalne transformacije iz različnih držav, ki bodo pojasnili trenutno stanje, naslovili pomembnost digitalizacije in priložnosti v energetiki, razpravljali o konkretnih avtomatiziranih in digitaliziranih rešitvah, ki prispevajo k lažjemu soočanju z energetsko krizo in predstavili dobre primere iz prakse.

  • 7. december 18:00 – 22:00 (praznična Ljubljana – ogled in sprejem s pijačo dobrodošlice),
  • 8. december 9:00 – 17:00 (program)

Udeleženci: predstavniki nacionalnih prenosnih in distribucijskih operaterjev, podjetij iz energetskega, IT, IKT in digitalnega sektorja, industrije in drugih sektorjev, različnih združenj in organizacij bodo obenem tudi naslovili nujnost regijskega sodelovanja ter delili njihove dosedanje izkušnje. Ujemite neizogibno digitalno energetsko prihodnost: v teh nepredvidljivih okoliščinah krize je toliko bolj pomembno, da se s pomočjo izmenjav mnenj in izkušenj seznanite z novimi priložnostmi digitalne zelene energetske transformacije in kako bistveno spreminjajo poslovne modele in načine vašega poslovanja na področju energetike in se tako pravočasno pripravite na leto 2023 in naprej. Ne zamudite enkratne priložnosti srečanja v živo v Ljubljani z vodilnimi mednarodnimi strokovnjaki na presečišču energetike in digitalizacije. Oglejte si več o Digital Energy Summit ‘22. Rezervirajte si 7. in 8. december ter pravočasno izkoristite zadnjo cenejšo prijavo. Zagotovite si svoje mesto v družbi vodilnih energetikov in IKT strategov ter strokovnjakov in pospešite vašo digitalno transformacijo. Z veljavnimi popusti   prihranite tudi 100 EUR/osebo.

 

Prijavite se zdaj. Ujemite zadnjo cenejšo prijavo.

Podrobnosti

Začetek:
7. decembra
Konec:
8. decembra
Kategorije dogodka:
, ,
Spletna stran:
https://prosperia.si/2022/05/03/digitalizacija-energetike-22/

Organizator

PROSPERIA
Spletna stran:
http://prosperia.si

Prizorišče

Domus Medica, Ljubljana
Dunajska c. 162
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map