Loading Dogodki

« All Events

VPLIV DIGITALIZACIJE NA ENERGETSKO TRANZICIJO

23. novembra

- Brezplačno

 

VPLIV DIGITALIZACIJE NA ENERGETSKO TRANZICIJO

Energetska tranzicija s sabo prinaša potrebo po obdelavah in obvladovanju ogromnih količin podatkov. Napredki v digitalnih tehnologijah in vse večja cenovna dostopnost le teh omogočajo, da podatke o delovanju energetskih sistemov zberemo, obdelamo in prikažemo hitreje, ceneje in bolj učinkovito kot kadarkoli prej. Dandanes se v elektroenergetiki zbere, shrani in obdela tudi do 20x več podatkov, kot se jih je pred 10 leti, pri tem pa se večina podatkov ustvari in obdela digitalno.

Ključna kompetenca elektroenergetskih podjetij v prihodnosti bo zmožnost, da iz masovno zbranih podatkov pridobijo rezultate, katere bodo uporabili kot osnovo za izvajanje strateških odločitev. Le na podlagi teh bodo nastale dobre prakse, ki dejansko omogočajo izvedbo učinkovite energetske tranzicije.

Želite spoznati ali smo “digitalno pripravljeni” na energetsko tranzicijo? Kakšna bo prihodnost digitalizacije energetskega sektorja v Sloveniji in kakšne so trenutne prakse?

Pridružite se nam na CIGRE-CIRED delavnici VPLIV DIGITALIZACIJE NA ENERGETSKO TRANZICIJO, ki bo 23.11.2022, v Kristalni palači v centru BTC (Ameriška ulica 8, Ljubljana) in spoznajte digitalno prihodnost slovenske energetike.


Preliminarni program dogodka
 

Prijave na konferenco
Prijave bodo kmalu odprte!
 

Parkiranje na lokaciji dogodka – KRISTALNA PALAČA
 
 
Vljudno vabljeni!

Who's coming?

0 people are attending VPLIV DIGITALIZACIJE NA ENERGETSKO TRANZICIJO

Podrobnosti

Datum:
23. novembra
Cena:
Brezplačno
Kategorije dogodka:
, ,
Dogodek Tags:
, , , ,

Organizator

CIGRE-CIRED Slovenija
Telefon:
05 997 28 42
Email:
info@cigre-cired.si
Spletna stran:
https://www.cigre-cired.si

Prizorišče

Kristalna palača, BTC, Ljubljana
BTC
Ljubljana, Slovenija
+ Google Map