Loading Dogodki

« All Events

  • Gledate pretekli dogodek.

ENERGETIKA IN PRAVO ’20

25. novembra, 2020

Vabimo vas, da se srečamo na 11. Vodilnem forumu ENERGETIKA in PRAVO ’20, ki bo že 25. novembra 2020, z začetkom ob 9. uri.

S strani pripravljavcev tudi o treh novih energetskih zakonih, ki krojijo vaše poslovne priložnosti.

Na forumu bo mag. Erik Potočar iz Ministrstva za infrastrukturo (MzI) predstavil novosti dveh zakonov o obnovljivih virih energije in zakona o učinkoviti rabi energije, mag. Urban Prelog, MzI, pa zakon o oskrbi z električno energijo. Mag. Ana Stanič nas bo seznanila z EU novostmi na področju vodika in shranjevanja energije, z nami bo tudi dr. Rajko Pirnat, ugledni strokovnjak za energetsko pravo in drugi govorci, med njimi Andraž Jadek iz odvetniške pisarne Jadek in Pensa in mag. Dunja Jandl iz odvetniške pisarne CMS Reich-Rohrwig Hainz.

Ne zamudite. Ker je zlasti v spremenjenih okoliščinah prenova energetske zakonodaje zelene transformacije, ki se že izvaja, pomembna za vaše poslovne priložnosti, vam želimo zagotoviti, da se s pomočjo zanimivih izmenjav mnenj in izkušenj vodilnih strokovnjakov lahko čimprej seznanite s ključnimi novostmi, kot tudi cenimo vaše sodelovanje.

Zaradi spoštovanja ukrepov Covid-19 in v skrbi za vaše zdravje bo zato forum, da zagotovimo njegovo izvedbo, tokrat potekal v SPLETNI OBLIKI v živo in interaktivno. Poskrbeli bomo za možnost diskusije.

Več o forumu. Ujemite kotizacijo prva minuta in popuste ki veljajo do petka, 30. 10. (za občine, NVO, fakultete).

Zagotovite si vaše mesto v družbi vodilnih energetikov in pravnih strokovnjakov. Prijavite se zdaj.

Podrobnosti

Datum:
25. novembra, 2020
Kategoriji dogodka:
,