Loading Dogodki

« All Events

  • Gledate pretekli dogodek.

Inovacija energetike’20

16. decembra, 2020 @ 8:00 - 17. decembra, 2020 @ 17:00

Ker so prav inovacije gibalo ponovnega zagona gospodarstva po Covid-19 in zelene transformacije, vas prijazno vabimo, da se z vašimi novimi priložnostmi seznanite na vodilnem srečanju:

VRH INOVATIVNIH V ENERGETIKI, 12. Inovacija energetike ’20,
16. in 17. december, interaktivna spletna izvedba

Z vami bodo minister mag. Andrej Vizjak, Ministrstvo za okolje in prostor, Blaž Košorok, Ministrstvo za infrastrukturo, dr. Robert Dominko, KI,  dr. Cristophe Duzert, Group Renault, dr. Tomaž Katrašnik, FS UL, dr. Robert Golob, Gen-i, Shuli Goodman, LT Energy, Martin Novšak, Gen energija, in vodilni energetski strokovnjaki, ki stavijo na inovacije.

Izpostavljamo štiri teme prihodnosti energetike: novosti shranjevanja el. energije, vodik, nova vlaganja v infrastrukturo in povezovanje dveh sektorjev »promet in energetika«.

Oglejte si novosti programa in ujemite zadnje cenejše kotizacije. Dodatni popusti za NVO, fakultete, občine in korporacijski paketi.

Dobrodošli, da se udeležite Vrha inovativnih v energetiki, ki kaže prihodnost zelene transformacije in vaše številne nove poslovne priložnosti v njej. Poskrbeli bomo za možnost vaših srečanj z drugimi udeleženci in izmenjavo mnenj, četudi v spletnem okolju.

Prijavite se zdaj.

PS: Prijavite se tukaj.

Podrobnosti

Začetek:
16. decembra, 2020 @ 8:00
Konec:
17. decembra, 2020 @ 17:00
Kategoriji dogodka:
,