Loading Dogodki

« All Events

  • Gledate pretekli dogodek.

Uspešno zaključena delavnica o umetni inteligenci v elektroenergetiki je imela 120+ udeležencev.

6. novembra, 2019 @ 8:30 - 16:00

- Brezplačno

RSVP

Tickets are not available as this dogodek has passed.

 

Delavnica z naslovom Umetna Inteligenca: Pripravljeni na izzive v elektroenergetiki? je bil prvi tovrstni posvet v Sloveniji, katerega se je udeležilo 124 udeležencev. Delavnica je pokazala, da se tudi pri nas področja kot so podatkovna analitika, strojno učenje in umetna inteligenca v elektroenergetiki pospešeno razvijajo in tudi uspešno implementirajo v praksi, kar kažejo številne aplikacije v prenosu, distribucijah, proizvodnji in trgovanju z energijo ter elektroenergetski industriji.

 

Združenje CIGRE-CIRED se iskreno zahvaljuje predavateljem in preostalim govorcem, ki so bili pripravljeni deliti svoje znanje ter izkušnje. Zahvala gre tudi organizacijskemu odboru za pripravo in organizacijo dogodka, posebej pa se zahvaljujemo še sponzorjem (navedeni spodaj), brez katerih tega dogodka ne bi mogli izpeljati na tako kvalitetnem nivoju.

 


PREDAVATELJI IN PREDSTAVITVE


SLIKE


Zahvaljujemo se sponzorjem, ki so omogočili izvedbo konference!

Glavni sponzor:

TROIA je podjetje z več kot 20 letnimi izkušnjami zagotavljanja kvalitetnih storitev na področju upravljanja sredstev za podjetja. Z rešitvami, s katerimi lahko podjetja zmanjšajo stroške, optimizirajo poslovanje, zmanjšajo zmožnost napak in mnogo več,  se je podjetje uveljavilo že v več kot 6. Evropskih državah in za svoj lasten produkt, prejelo nagrado tudi v ZDA.

Veliki sponzorji:

           

 

 

 

Sponzorji:

         

 

         

 

Podrobnosti

Datum:
6. novembra, 2019
Čas:
8:30 - 16:00
Cena:
Brezplačno
Kategoriji dogodka:
, ,

Organizator

CIGRE-CIRED Slovenija
Telefon:
05 997 28 42
Email:
info@cigre-cired.si
Spletna stran:
https://www.cigre-cired.si

Prizorišče

Tehnološki park 19, stavba B
Tehnološki park 19
Ljubljana, Slovenija
+ Google Map