Loading Dogodki

« All Events

  • Gledate pretekli dogodek.

54. NATEČAJ ZA NAGRADE PROF.DR. VRATISLAVA BEDJANIČA

22. marca @ 8:00 - 17:00

RAZPIS 54. NATEČAJA ZA NAGRADE PROF. DR. VRATISLAVA BEDJANIČA

 

za najboljša zaključna dela druge in tretje stopnje študijskih programov za pridobitev visokošolske izobrazbe s področja elektrotehnike in podpornih strokovnih vsebin, ki omogočajo izvajanje dejavnosti v panogi elektroenergetike

 

 

Nagrade se podeljujejo doktorjem in magistrom fakultet na območju Slovenije, ki so ali bodo svoja dela zagovarjali v obdobju od 1. oktobra 2023 do 30. septembra 2024.

 

Izbrane in podeljene bodo nagrade (bruto zneski):

  • ena nagrada za doktorsko disertacijo  v višini 2000 €,
  • ena nagrada za delo za pridobitev naslova magistra v višini 1200 €.

 

V primeru nepodeljene nagrade za doktorsko disertacijo se lahko podeli do dve nagradi za magistrsko delo.

 

Predloge za razpisane nagrade posredujejo fakultete, in sicer le za tiste kandidate, ki so svoje delo zagovarjali v obdobju skladno z razpisom. Predlogu mora biti priložena doktorska disertacija oziroma magistrsko delo ter kratek povzetek dela v elektronski obliki.

 

Komisija za nagrade prof. dr. Vratislava Bedjaniča bo sprejemala predloge za podelitev nagrad v letu 2024 do vključno 15. oktobra 2024.

 

Predlog mora vsebovati točen naslov kandidata, njegov e-naslov ter ime in priimek mentorja in somentorja, uvrstitev predloga v eno izmed skupin za nagrade.

 

Nagrade bodo podeljene v decembru 2024. Gostitelj slovesne podelitve bo Univerza v Mariboru, Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko.

 

Prijave oziroma predloge s prilogami posredujte na uraden e-naslov Slovenskega združenja elektroenergetikov CIGRE-CIRED: info@cigre-cired.si do 15. oktobra 2024.

Podrobnosti

Datum:
22. marca
Čas:
8:00 - 17:00